Nyhedsbrev juli 2021

Glæde over stor aktivitet i Troldebakkerne

Publiceret 02-07-2021

Lokalplaner bliver udarbejdet, klynger og byggemodnede parcelhusgrunde bliver solgt, arkæologer bliver færdig i de sidste kommunale etaper og det summer af aktivitet hos kommunens entreprenør Gorm Hansen, der er ved at udføre infrastrukturen mellem boligarealerne.

oversigt over hvad der bygges i troldebakkerne

De første byggerier er nu i gang

I juni gik det første byggeri i gang. 1. spadestik for byggeri blev sat i juni i Klynge 4, hvor Bovieran opfører bofællesskab med 55 lejligheder. Byggeri i Klynge 2 er også ved at starte op. Her opfører DT Group 22 rækkehuse i 1 og 2 etager.

Kommunale anlæg er godt undervejs

Anlæg af den overordnede infrastruktur og fællesarealer i Etape I (syd for stamvejen) går planmæssigt og forventes klar ultimo 2021. De største infrastrukturarbejder forventes færdige umiddelbart efter sommeren og derefter skal landskabet finreguleres og beplantes. Klynge 3 er byggemodnet så meget at den er klar til at de 10 nye grundejere kan påbegynde deres parcelhusbyggeri. Udenfor grundene bliver de sidste overflader også finreguleret og beplantet.

Fortsat fuld gang i salg

Med salg af de sidste parcelhusgrunde i Klynge 3 og salg af Klynge 5 kan vi nu melde udsolgt for alle fem klynger i Etape I syd for stamvejen. Klynge 5 er solgt til Tetris Projects K/S som vil opføre ca. 46 familievenlige andelsrækkehuse i 1 etage. Pt. er Klynge 9 og 10 udbudt til salg med budfrist efter sommerferien. Se mere her

Lokalplaner

I foråret 2021 er følgende lokalplaner vedtaget

  • Klynge 2 - her opfører DT Group A/S 22 rækkehuse i 1-2 etager.
  • Klynge 4 - her opfører Bovieran et seniorbofællesskab med 55 lejligheder i 3 etager, og
  • klynge 6 & 7 -  her opfører NREP friplejehjem og tryghedsboliger.

Planforslag for klynge 8 er netop sendt i høring - her opfører Bærebo A/S et bæredygtigt bofællesskab med 35-45 boliger i 1-3 etager.
Se mere om lokalplanerne her.